Πότε επιτέλους ανοίγει το νέο Mega; Μόνο εδώ η αλήθεια

December 8, 2019


Μπορεί τα στελέχη του Mega να εργάζονται πυρετωδώς για την μεγάλη πρεμιέρα, όπως όμως φαίνεται οδεύουμε προς μια ακόμα αναβολή. Ο λόγος, σύμφωνα με την Νέα Σελίδα, δεν είναι μόνο η προετοιμασία του πρ…


Μπορεί τα στελέχη του Mega να εργάζονται πυρετωδώς για την μεγάλη πρεμιέρα, όπως όμως φαίνεται οδεύουμε προς μια ακόμα αναβολή.

Ο λόγος, σύμφωνα με την Νέα Σελίδα, δεν είναι μόνο η προετοιμασία του προγράμματος αλλά κυρίως τα νομικά κωλύματα που προκύπτουν από την μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων της «Τηλέτυπος» στην Alter Ego. Έτσι, ενώ ήταν αρχικά να δούμε το νέο Mega τον Γενάρη του 2020, αυτό που ακούγεται σήμερα ως πιο πιθανή ημερομηνία είναι ο Μάρτιος η και Απρίλιος της νέας χρονιάς.

Ταυτόχρονα παραμένει το ερώτημα του πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα του νέου καναλιού, αφού η νομική ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη εξετάζει όλες τις λεπτομέρειες και επικοινωνεί με τους δημιουργούς ούτως ώστε να μπορέσουμε να δούμε τα αγαπημένες μας σειρές από την ταινιοθήκη του Mega.

Το διαβάσαμε εδώΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.