Κοπέλα Αρνούνταν να φάει και ζύγιζε 33 κιλά – Σήμερα είναι πανέμορφη κοπέλα μετά από μεγάλη προσπάθεια

November 10, 2019


Σε περίπτωση που εκδηλωθεί σε κάποιον ασθενή, είναι βέβαιο πως εκείνος δεν θα μπορέσει να την ξεπεράσει εύκολα. Ωστόσο, στη σύγχρονη εποχή τα πράγματα μοιάζουν να είναι πολύ πιο εύκολα για κάποιον που…


Σε περίπτωση που εκδηλωθεί σε κάποιον ασθενή, είναι βέβαιο πως εκείνος δεν θα μπορέσει να την ξεπεράσει εύκολα. Ωστόσο, στη σύγχρονη εποχή τα πράγματα μοιάζουν να είναι πολύ πιο εύκολα για κάποιον που αντιμετωπίζει ένα τέτοιου είδους πρόβλημα.

Αυτό, διότι πέρα από την εξέλιξη της επιστήμης, υπάρχει και η εξέλιξη της τεχνολογίας και κατ’ επέκταση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

Η κοπέλα αυτή πέρασε από τον Γολγοθά της διατροφικής διαταραχής την λεγόμενη νευρική ανορεξία:

Πρόκειται για μία από τις πιο επικίνδυνες καταστάσεις, που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας ασθενής.

Πρόκειται για μια διαταραχή του οργανισμού η οποία στρέφει τον ίδιο τον ασθενή ενάντια στον εαυτό του.

Κάποιος μπορεί να ανατρέξει σε πληροφορίες, μέσω ενός μέλους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο περνά το αντίστοιχο πρόβλημα (σ.σ. π.χ. στο Instagram).

Η νευρική ανορεξία είναι επικίνδυνη, καθώς μπορεί να εξελιχθεί ακόμη και σε θάνατο, αν δεν αντιμετωπιστεί κατάλληλα. Οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους πρόβλημα είναι πολλές. Μάλιστα, η Emelle αποτελεί ένα παράδειγμα αντίστοιχων γυναικών.

Η Emelle δεν γινόταν να συνεχίσει να ζει, με αυτό τον τρόπο. Το σωματικό βάρος της είχε φτάσει πλέον τα 31 κιλά και δεν βρισκόταν πια σε θέση να βρει ούτε αγόρι. Μάλιστα, η Emelle πίστευε ότι ήταν πολύ χοντρή για να είναι ελκυστική. Έτσι, ξεκίνησε να αποφεύγει συστηματικά τη λήψη τροφής.

Δεν ήθελε να παραδεχθεί πως υπάρχει πραγματικό πρόβλημα. Το σώμα της είχε προσαρμοστεί στο νέο βάρος της. Το ίδιο και ο οργανισμός της. Έτσι, σπανίως αισθάνονταν πως ήταν αδύναμη. Οι συγγενείς και τα αγαπημένα της πρόσωπα ήθελαν να τη βοηθήσουν, αλλά εκείνη πίστευε πως θα την καταστρέψουν.

Κάποια στιγμή, η Emelle συνειδητοποίησε πως χρειαζόταν βοήθεια. Έτσι, στράφηκε στο Instagram. Εκεί μπόρεσε να βρει πολλές χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες σύντομα θα τη βοηθούσαν. H επαναφορά του σωματικού βάρους της έγινε μέσω υγιεινής σωματικής διάπλασης.

Πώς είναι σήμερα η Emelle

Πλέον, η Emelle ζυγίζει 55 κιλά και είναι χαρούμενη. Μπορεί να μοιράζεται την ιστορία της, ενθαρρύνοντας άλλους συνανθρώπους της, αλλά και να ζει τη ζωή, που δεν μπορούσε να ζήσει πριν.

Το διαβάσαμε εδώΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.