Ο Νίκος Αναδιώτης μετάλαβε κάποιες φορές εν μέσω καραντίνας

May 15, 2020


Και ο Νίκος Αναδιώτης πιστεύει ότι ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται από τη Θεία Κοινωνία και μάλιστα, όπως δηλώνει ο ίδιος, κατά τη διάρκεια της καραντίνας κατάφερε να κοινωνήσει κάποιες φορές κι εκείνος κ…


Και ο Νίκος Αναδιώτης πιστεύει ότι ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται από τη Θεία Κοινωνία και μάλιστα, όπως δηλώνει ο ίδιος, κατά τη διάρκεια της καραντίνας κατάφερε να κοινωνήσει κάποιες φορές κι εκείνος και η οικογένειά του.

“Για μένα που γνωρίζω και πιστεύω, θα θεωρούταν από πλευράς μου βλασφημία αν έλεγα ότι μπορεί να μεταδοθεί κάποιο νόσημα από τη Θεία Ευχαριστία. Με αξίωσε ο Θεός και εν μέσω καραντίνας και φυσικά εφόσον μου είχε δοθεί η ευλογία του Πνευματικού μου, μετάλαβα και αυτόν τον καιρό, κάποιες φορές το σώμα και το αίμα του Χριστού. Το έπραξα και εγώ και η οικογένειά μου.

Περιμένω με μεγάλη προσμονή την Κυριακή που μας έρχεται να ανοίξουν οι Ιεροί Ναοί και κανονικά και νόμιμα. Με μεγάλη μου χαρά και ανυπομονησία θα προετοιμαστώ για να προσέλθω στη Θεία Λειτουργία και να μεταλάβω το σώμα και το αίμα του Χριστού και εγώ και η οικογένειά μου”.Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.