Απαγόρευση κυκλοφορίας: Κοντά στα 3.000 πρόστιμα ανέφερε η Αστυνομία – Τα 1.155 μόνο την 25η Μαρτίου

March 26, 2020


Αμετανόητοι φαίνεται πως παραμένουν ορισμένοι συμπολίτες μας, συνεχίζοντας τις άσκοπες μετακινήσεις παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας εξαιτίας του κορωνοϊού, με την Αστυνομία να αναφέρει σχεδόν 3.000 πρ…


Αμετανόητοι φαίνεται πως παραμένουν ορισμένοι συμπολίτες μας, συνεχίζοντας τις άσκοπες μετακινήσεις παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας εξαιτίας του κορωνοϊού, με την Αστυνομία να αναφέρει σχεδόν 3.000 πρόστιμα των 150 ευρώ σε πολίτες.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ μόνο την Τετάρτη 25η Μαρτίου, οι αστυνομικοί βεβαιώσαν 1.155 πρόστιμα παραβίασης του μέτρου απαγόρευσης κυκλοφορίας, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των παραβατών σε 2.950. Βέβαια οι περισσότερες παραβίασης του μέτρου εντοπίστηκαν και αυτή την φορά στην Αττική. Δείτε και τις σκέψεις που κάνει η Κυβέρνηση για κλείσιμο των διοδίων, ώστε να αποκλειστούν οι μετακινήσεις για το Πάσχα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει για το θέμα πως «Τετάρτη 25 Μαρτίου: για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 1.155 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα, ως ακολούθως: 333 στην Αττική, 124 στη Θεσσαλονίκη, 106 στα Ιόνια Νησιά, 97 στην Κρήτη, 76 στην Πελοπόννησο, 73 στην Κεντρική Μακεδονία, 66 στην Ήπειρο, 65 στη Θεσσαλία, 50 στη Στερεά Ελλάδα, 49 στο Νότιο Αιγαίο, 48 στη Δυτική Ελλάδα, 47 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 15 στο Βόρειο Αιγαίο και 6 στη Δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, έχουν βεβαιωθεί (2.950) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

Για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση βεβαιώθηκαν 6 παραβάσεις και συνελήφθησαν 6 άτομα, ως ακολούθως: 2 στο Νότιο Αιγαίο, 1 στην Αττική, 1 στην Κεντρική Μακεδονία, 1 στην Ήπειρο και 1 στα Ιόνια Νησιά.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια 264 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 273 άτομα. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας».

Το διαβάσαμε εδώΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.