«Διπλό βάσανο αλλά και διπλή χαρά»: Πως είναι η ζωή όταν έχεις δίδυμα, μέσα από 12 μοναδικές φωτογραφίες

January 14, 2020


Διπλά βάσανα: Πρόκειται για διπλή ευτυχία μιας μητέρας. Είναι μοναδικό να ζεις πολλές στιγμές μαζί τους, καθώς μεγαλώνουν. Δύο μωράκια, τα οποία μεγαλώνοντας, έχουν να αντιμετωπίσουν τις ίδιες υποχρεώ…


Διπλά βάσανα: Πρόκειται για διπλή ευτυχία μιας μητέρας. Είναι μοναδικό να ζεις πολλές στιγμές μαζί τους, καθώς μεγαλώνουν. Δύο μωράκια, τα οποία μεγαλώνοντας, έχουν να αντιμετωπίσουν τις ίδιες υποχρεώσεις και τα ίδια προβλήματα που πηγάζουν από την καθημερινότητα. Το ίδιο και η μητέρα τους που από το θηλασμό ακόμη έχει να αντιμετωπίσει διπλές απαιτήσεις.

Ωστόσο, όταν καταφέρουν να είναι στοιχειωδώς αυτόνομα, αποτελούν πόλο έλξης.

Εκτός από διπλά βάσανα, τα δίδυμα, βιώνουν τα ίδια ερεθίσματα, παίζουν και ανακαλύπτουν τον κόσμο μαζί.

Θέλουν να μοιράζονται τα πάντα και οτιδήποτε θεωρούν νόστιμο ο ένας με τον άλλο.

Η «βόλτα» στο σούπερ μάρκετ χρειάζεται απαραίτητα και τους δύο γονείς, καθώς αντιμετωπίζουν διπλά βάσανα. Ο μεγαλύτερος εφιάλτης πάντως, αυτών των γονιών πρέπει να είναι τα συγχρονισμένα κλάματα.

Ακόμη και οι πιο ανιαρές δραστηριότητες γίνονται καλύτερες όταν έχεις παρέα.

Ακόμη κι αν είναι δίδυμα, πάντα θα υπάρχει το «μεγάλο» παιδί που θα ταλαιπωρεί το μικρότερο. Είπαμε… είναι διπλά βάσανα.

Όταν έχεις δίδυμα, ξέρεις ότι μεγαλώνεις δυο ίδιες και συνάμα διαφορετικές προσωπικότητες. Παρόλα αυτά, δεν μπορείς να αντισταθείς στον πειρασμό -τον πρώτο καιρό τουλάχιστον- να υπερτονίσεις την ομοιότητά τους με ίδια ρούχα.

Το να φωτογραφήσεις ένα νήπιο είναι εξαιρετικά δύσκολο. Το να φωτογραφήσεις δύο όμως… καλή τύχη!

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι τα δίδυμα έχουν μια ιδιαίτερη ψυχική σύνδεση. Μπορεί να μην μας λυθεί ποτέ η απορία, αλλά ορισμένα είναι μαγικά συγχρονισμένα μεταξύ τους!

Τα πρώτα βήματα από τα δίδυμα είναι η αρχή για πολλούς «μπελάδες». Αυτό το χαμόγελο τα λέει όλα!

Το διαβάσαμε εδώΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.