Το κατάστημα Σκλαβενίτης στην Πέτρου Ράλλη έβαλε κρεβατάκι έξω από το μαγαζί για ένα γέρικο σκυλάκι

January 14, 2020


Όλο και περισσότερα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα κάνουν πράγματα για τα ζώα. Δυστυχώς τα περισσότερα τα διώχνουν, ακόμα και αν εκείνα βρίσκονται έξω και όχι πολύ κοντά σε αυτά. Δεν είναι επίσης λίγες…


Όλο και περισσότερα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα κάνουν πράγματα για τα ζώα. Δυστυχώς τα περισσότερα τα διώχνουν, ακόμα και αν εκείνα βρίσκονται έξω και όχι πολύ κοντά σε αυτά. Δεν είναι επίσης λίγες οι ταβέρνες που τα καλοκαίρια κυρίως σκορπούν διάφορα δηλητήρια και όλων των ειδών τις φόλες για να τα εξολοθρέψουν ώστε να μη δυσαρεστήσουν πελάτες τους που δεν τα θέλουν.

Τα καταστήματα Σκλαβενίτης είναι γνωστά για τη φιλοζωία τους και πολλές φορές φροντίζουν ζώα έξω από το χώρο τους. Ένα τέτοιο είναι και το μαγαζί στην Πέτρου Ράλλη, όπου οι υπάλληλοι έχουν φτιάξει ένα κρεβατάκι σε πολύ καλό σημείο για το ηλικιωμένο αδεσποτάκι που βλέπετε στις φωτογραφίες. Με οδηγίες μάλιστα ταϊσματος. Μπράβο τους.

( Το κείμενο, τις φωτογραφίες και το βίντεο πήραμε από τον Spiros Kriaris).

[petpet.news]

Το διαβάσαμε εδώΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.